کاشی کاری و نصب سرامیک 1402

درباره سرویس کاشی کاری و نصب سرامیک در آبیک و قزوین

خدمات نصب کاشی و سرامیک شامل چه مواردی است؟

انواع کاشی‌ کاری با چسب و دوغاب در این سرویس توسط بهترین تیم نصاب کشی و سرامیک ارائه می‌شود. لیست زیر شامل برخی از خدماتی است که در این سرویس به شما ارائه می‌شود:

  1. سرامیک کاری کف پذیرایی
  2. نصب سرامیک و کاشی حمام و سرویس بهداشتی
  3. اجرای سرامیک استخری
  4. نصب سرامیک راه پله
  5. نصب سرامیک کف
  6. کاشی کاری نمای ساختمان
  7. موزاییک کاری
  8. کاشی کاری شمشیری کنار پل
  9. نصب سنگ اسلب
  10. نصب سرامیک دیوار
  11. بندکشی آشچزخانه، سرویس بهداشتی و حمام

هزینه خدمات کاشی کاری و سرامیک کاری چقدر است؟

به‌طورکلی قیمت کاشی کاری ساختمان برای هر مترمربع مشخص می‌شود. البته این سبک محاسبه نرخ کاشی کاری برای پروژه‌هایی است که در آن متراژ قابل توجهی نیاز به کاشی کاری منزل دارد. برای مثال فضایی با مساحت بیش از 100 متر مربع باید کاشی و سرامیک شود.

هزینه‌ کاشی کاری و سرامیک کاری به عوامل متعددی مانند نوع نصب، متراژ، محل نصب و چیدمان کاشی‌ها بستگی دارد؛ بنابراین، قیمت ثابتی ندارد. برای مثال مشخصات ظاهری فضایی که قرار است کاشی یا سرامیک در آن نصب شود می‌تواند تاثیر مستقیم بر دستمزد کاشی کار داشته باشد. یا مثلا دستمزد نصب کاشی با چسب پایین‌تر از نصب با ملات و دوغاب است.

بهترین روش برای کسب اطلاعات در مورد هزینه‌ کاشی کاری فضای موردنظرتان، ثبت سفارش در مجموعه‌ی آچاره است. شما می‌توانید پس از ثبت سفارش با کاشی کارهای آچاره در مورد قیمت نصب کاشی یا سرامیک صحبت کنید. مشاوره با متخصصان آچاره کاملا رایگان است. اگر پس از مشاوره تمایل به لغو سفارش خود را داشته باشید، هزینه‌ای از شما دریافت نخواهد شد.

در ادامه، به معرفی عوامل مؤثر بر قیمت سرامیک کاری و کاشی کاری منزل می‌پردازیم:

  • متراژ فضا
  • روش کاشی کاری (قیمت کاشی‌ کاری چسب و دوغاب متفاوت است.)
  • روش سرامیک کاری ( قیمت نصب سرامیک چسبی و نصب سرامیک با ملات متفاوت است.)
  • نوع کاشی و سرامیک
  • انداره کاشی و سرامیک (نصب سرامیک اسلب که سایز بزرگی دارد راحت‌تر و سریع‌تر است و هزینه کمتری دارد.)
  • اجرت کاشی کار
  • نیاز یا عدم نیاز به زیرسازی
  • شکل هندسی کاشی
  • میزان سختی و زمانبر بودن پروژه
  • ارتفاع محل نصب
  • و …

مشخصات سرامیک کار و نصاب کاشی خوب

  • نصاب سرامیک باید دقیق باشد: کاشی کاری مستلزم تکرار یک الگوی مشخص است که باید با دقت انجام شود. اهمیت این موضوع در کاشی‌های طرح‌دار دوچندان است. کاشی کار ماهر باید بتواند بستری برای نصب کاشی فراهم کند که بتواند کاشی‌ها را مرتب کنار هم بچیند.
  • نصاب کاشی و سرامیک باید ماهر باشد:  نصاب کاشی و سرامیک باید ماهر باشد و علاوه بر آموزش دیدن، تجربه کاشی کار تمیز و حرفه‌ای داشته باشد.
  • انواع کاشی را بشناسد و درجات کیفیت و مرغوبیت آن را تشخیص دهد.
  • در صورت نیاز بتواند به‌صورت تیمی کار کند: اگرچه بیشتر پروژه‌های کاشی کاری به‌صورت انفرادی اجرا می‌شود اما در پروژه‌های بزرگ یا در مواردی که زمان زیادی نداریم و پروژه باید سریع‌تر اجرا شود، باید تیمی و گروهی کار کرد.
  • با سبک‌ها و مدل‌های جدید کاشی کاری آشنا باشد.
  • وقت‌شناس باشد: کاشی کاری ساختمان زمانبر است بنابراین نصاب کاشی باید منظم و وقت‌شناس باشد.

کاشی کاری و سرامیک کاری چیست؟

کاشی کاری و سرامیک کاری یکی از مراحل نازک کاری در عملیات ساختمان سازی است. نازک کاری برخی دیوارها و کف‌های ساختمان با استفاده از کاشی و سرامیک انجام می‌شود. نازک کاری سطوح آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی معمولاً از جنس کاشی و سرامیک است؛ چون، کاشی و سرامیک جلوه‌ای زیبا دارد که نظافت بسیار آسانی نیز دارد. کاشی و سرامیک مصالحی ضد آب است که با محیط‌های خیس تناسب دارد.

کاشی و سرامیک چه انواعی دارد؟

کاشی و سرامیک انواعی دارد که شناخت آنها کمک زیادی در انتخاب به شما می‌کند. هر یک از انواع کاشی و سرامیک ویژگی‌های خاصی دارد. انتخاب کاشی مناسب نیاز به تخصص کاشی کار  مجرب دارد. مجموعه‌ی آچاره راهنمای شما در انتخاب کاشی و سرامیک مناسب خواهد بود. انواع پرکاربرد کاشی و سرامیک شامل موارد زیر است:

  • سرامیک
  • پرسلان
  • گرانیت
  • موزاییک
  • و …

مراحل کاشی کاری چگونه است؟

کاشی کاری عملیاتی دشوار است که نیاز به تخصص نصاب ماهر دارد. اگر تمایل به کاشی کاری سطوحی از فضایتان را دارید، می‌توانید سفارش خود را آچاره ثبت کنید. آچاره ارائه‌دهنده‌ی خدمات کاشی کاری منزل به دست نصاب‌های ماهر است که کیفیت کار آنها تضمین شده است. در ادامه، مراحل کاشی کاری را شرح خواهیم داد:

  1. تهیه‌ی نقشه: پیش از خرید مصالح و اجرای کار باید متراژ فضای کاشی کاری و نحوه‌ی اجرا مشخص شود.
  2. تهیه‌ی مصالح: همواره باید ۱۰٪ بیشتر از مقدار تعیین شده مصالح تهیه شود. مصالح مورد نیاز در فرآیند کاشی کاری و سرامیک کاری شامل کاشی، ماسه، سیمان، پودر سنگ، چسب مخصوص، خاک رس و … است.
  3. تهیه‌ی ابزار: ابزار کاشی کاری شامل تیشه، شمشه، تراز، شاقول، ریسمان، ماله، کاشی‌بر، گازانبر، سوهان، سنگ سمباده، گونی و ابزار اندازه‌گیری است.
  4. اجرای زیرسازی و تهیه‌ی دوغاب، ملات یا چسب: دوغاب، ملات و چسب روش‌های متفاوت زیرسازی و اجرای کاشی کاری است. برخی از شیوه‌های اجرا مناسب شرایط خاصی از زیرسازی است.
  5. اجرای رج اول: رج اول در کاشی کاری اهمیت فراوانی دارد؛ چون مبنای کل کاشی کاری یک سطح است.
  6. اجرای سایر رج‌ها: اجرای سایر رج‌های کاشی کاری باید بر مبنای رج اول انجام شود.
  7. بندکشی: بندکشی به معنای پر کردن درزهای میان کاشی‌هاست که با دوغاب انجام می‌شود.

انواع کاشی کاری و سرامیک کاری

روش‌های کاشی کاری ساختمان سه نوع است که شامل روش دوغاب، ملات و چسب است. در ادامه، به بررسی روش‌های اجرای کاشی کاری و سرامیک کاری خواهیم پرداخت:

کاشی کاری با دوغاب

در کاشی کاری ساختمان با روش دوغاب ابتدا زیرسازی با ماسه‌ی نرم کوبیده شده انجام می‌شود؛ سپس، گل رس تهیه شده را به عنوان نگهدارنده‌ی کاشی به کار می‌برند. در ادامه، رج اول کاشی را کار می‌کنند و سپس دوغاب‌ریزی بر روی کاشی‌ها اجرا می‌شود و گل رس نگهدارنده‌ی کاشی خارج می‌شود. سپس، مرحله‌ی دوم دوغاب‌ریزی انجام می‌شود که پشت کاشی کاملا دوغابی شود. در نهایت، کاشی کاری را از لحاظ تراز بودن بررسی می‌کنند و اجرا به پایان می‌رسد.

کاشی کاری با ملات

در کاشی کاری منزل با روش ملات ابتدا ملات خمیری شکلی ساخته شده از ماسه و سیمان تهیه می‌شود. سپس، در زیرسازی کاشی به کار گرفته می‌شود. معمولاِ رج اول را با این روش اجرا نمی‌کنند. روش ملات مناسب اجرای کاشی کاری بر روی سقف و دیوار است که امکان دوغاب‌ریزی وجود ندارد.

نصب کاشی با چسب

کاشی کاری ساختمان با چسب کمی متفاوت‌تر از کاشی کاری‌ به روش‌های پیشین است. معمولاً از این نوع کاشی کاری در هنگام بازسازی استفاده می‌شود؛ چون، این روش مناسب اجرا بر روی کاشی‌های قدیمی است. در حقیقت، زیرسازی روش چسبی معمولاً کاشی و سرامیک قدیمی است که تراشیده شده و به چسب آغشته شده است.

چه زمانی به خدمات کاشی کاری نیاز داریم؟

کاربرد کاشی و سرامیک معمولاً در فضاهای خیس داخل و خارج ساختمان است. فضاهای خیس داخل ساختمان شامل آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی است. فضاهای خیس خارج از ساختمان شامل حیاط، پارکینگ و استخر است. در نتیجه، کاربرد کاشی و سرامیک زمانی است که تمایل به تعویض کفپوش یا دیوارپوش فضاهای ذکر شده داشته باشیم.

کاشی و سرامیک مصالحی ضدآب است؛ اما، برخورد همیشگی آب با هر چیزی موجب تخریب زودتر آن می‌شود. در نتیجه، تعمیر یا تعویض کاشی و سرامیک هر چند سال یک بار ضروری به نظر می‌رسد. اگر در حال بازسازی فضایی هستید و نیاز به خدمات کاشی کاری و سرامیک کاری دارید، سفارش خود را در مجموعه‌ی آچاره ثبت کنید. آچاره مجرب‌ترین متخصصان و کاشی کاران را در اختیار شما قرار می‌دهد.

در هنگام کاشی کاری باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

از جداکننده‌ها موقع نصب کاشی استفاده کنید؛ این جداکننده‌ها تساوی همه‌ی قطعات را تضمین می‌کنند.

  1. اول تمام قطعات کامل را بچینید و بعد به سراغ قطعاتی بروید که باید برش بخورند.
  2. هنگام خرید کاشی و سرامیک، ۱۰ درصد بیشتر از نیازتان سفارش بدهید.
  3. از یک سنگ راهنما در گوشه‌ی کار استفاده کنید.
  4. برای برش کاشی‌ها و سرامیک‌ها از شابلون استفاده کنید.
  5. برای لبه‌های برش خورده از مداد شمعی استفاده کنید.
  6. از مته‌ی الماسه برای سوراخ کردن کاشی و سرامیک استفاده کنید.
  7. قبل از ریختن دوغاب اجازه بدید کاشی‌ها 24 ساعت استراحت کنند.
  8. قبل از نصب کاشی‌ها همه‌ی آنها را بچینید و از ترکیب آن‌ها مطمئن شوید.
  9. به دوغاب هر شش ماه سیلر بزنید.
  10. در اندازه‌گیری جایی که می‌خواهید کاشی کاری کنید دقت زیادی به خرج بدهید.
  11. فراموش نکنید که مقدمات و آماده‌سازی کاشی کاری و سرامیک کاری ۷۵ درصد کل کار است. پس در انجام آن عجله نکنید.
  12. سنگ‌های طبیعی را پیش از ریختن دوغاب، حتما به خوبی محکم کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + = 16

پیمایش به بالا
مشاوره رایگان